Ob bližajočem dnevu spomina na mrtve

V teh dneh se vsak od nas spominja svojih najdražjih, ki so nas že zapustili. Na plan pridejo občutki in spomini na vse, ki so nekoč bili pomemben in sestavni del našega življenja.

Ekipa Požen’ Evropo je ob bližajočem dnevu spomina na mrtve obiskala spominska obeležja padlih v vojni za Slovenijo leta 1991. V ta namen je ekipa kar sama izdelala ikebane in v njihov nastanek vložila lasten trud in kreativnost. Padle za našo domovino Slovenijo moramo kot zavedni državljani spoštovati in se jih spominjati s posebnim žarom in občutkom hvaležnosti, saj so zamejili trenutek, ko je Slovenija vstopila v svojo lastno zgodovino. Prihodnjim generacijam so omogočili življenje v samostojno Republiki Sloveniji. 

Globoko in ponižno hvaležnost izražamo padlim v vojni za Slovenijo, kot tudi njihovim svojcem, ki so se borili z bolečo izgubo svojih najdražjih. Vsem vam dragi prijatelji pa želimo lepe praznike in ne pozabite, da so spomini tisti, ki ohranjajo pokojne pri življenju. Tako nas prav zares nikoli ne zapustijo in ostajajo z nami globoko v naših srcih.
Ekipa Požen’ Evropo
WordPress theme: Kippis 1.15