Druženje in sprehod po Ljubljani

S predsednikom Janezom Janšo sva danes preživela prijeten dopoldan v druženju z Ljubljančani in Ljubljančankami.

Predsednik SDS je pojasnil, da je Slovenska demokratska stranka skušala ponuditi volivkam in volivcem kvalitetno izbiro kandidatk in kandidatov, ki so sposobni in pošteni. ?Ena od teh lastnosti  je v Ljubljani, še posebej v zadnjem mandatu, zelo manjkala,? je sklenil predsednik SDS.

K temu smo dodali dejstva, ki danes Ljubljano ločijo od tega, da bi postala prestolnica evropskega kova: najhitrejša rast brezposelnosti, 2000 novih diplomantov je brez službe, 2000 otrok brez vrtca, 8000 starejših nima zagotovljene varne starosti. Trdim, da mora mestna občina vlagati vzpodbujanje podjetniškega okolja in center kreativnosti. Več poudarka mora biti na učinkoviti rabi enegije in celoviti obdelavi odpadkov, kar bi prineslo nova delovna mesta in znižanje stroškov gospodinjstev za vsaj 20 %. Danes je Ljubljana šele na 14. mestu v Sloveniji po dostopnosti in hitrosti brezžičnega interneta ter med desetimi glavnimi mesti v Evropi po težki dostopnosti do stanovanj, delovnih mest in zdravstvenih storitev.

Uživam v delu z ljudmi, ki z zagnanostjo in veseljem delujejo za drugačni jutri, da bo Ljubljana postala mesto za vse ljudi.

WordPress theme: Kippis 1.15